Ακαδημίας 52 - 10679 Αθήνα

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Η αποτρίχωση με κερί στο σπίτι μοιάζει με άθλο?
Εμπιστευτείτε σε εμάς την αποτρίχωση σας σε έναν χώρο αποστειρωμένο με ποιοτικά προιόντα.
 

HYDRABEAUTY

H Υδροδερμοαπόξεση Hydrabeauty είναι μια μη επεμβατική, πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion) της Eξαγωγής του Σμήγματος, της Ενυδάτωσης, της Απολέπισης και της Αντιοξειδωτικής Προστασίας.
Στη σύγχρονη ιατρική πραγματοποιείται μέσα από την αξιοποίηση της δράσης που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ ενώ ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα.
Δημοσιευμένες κλινικές μελέτες από κορυφαίους γιατρούς των ΗΠΑ έχουν δείξει ότι το Hydrabeauty αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Μέσα από το σύστημα 4 in 1 Vortex Technology, εξασφαλίζει καθαρισμό, απολέπιση, διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, καθώς και εξάλειψη των ρυτίδων.
To Ηydrabeauty είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, παρέχοντας μη επεμβατική θεραπεία και ένα προσωρινό άνοιγμα των πόρων, μαζί με τον κατάλληλο συνδυασμό των serum που διαθέτει. Χρησιμοποιώντας, το πιο εξελιγμένο τεχνικά, μη αφαιρετικό και χωρίς λέιζερ σύστημα στον κλάδο της σύγχρονης Δερματολογίας, παρέχει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν, χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

Σε ποιους απευθύνεται;
Η Υδροδερμοαπόξεση Hydrabeauty απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, σε όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε ηλικία. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε πολύ νεαρά άτομα (π.χ. εφήβους), εφόσον ο γιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητη για ένα συγκεκριμένο δέρμα. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης.

 

Προσφορά

Από 120 στα 60 ευρώ

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Ο κύριος στόχος της είναι να απομακρύνει από το δέρμα τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματος. Με απλά λόγια, ο βαθύς καθαρισμός βοηθάει το δέρμα να ανακτήσει τη φρεσκάδα του.
Στο Κarma Beauty πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, ταχύτητα αλλά και έμφαση στη λεπτομέρεια. Πολύ συχνά, αποτελεί το πρώτο βήμα σε ένα πλάνο θεραπειών, ιδίως σε περιπτώσεις όπου μια γυναίκα ή ένας άντρας ταλαιπωρείται από κάποιο είδος ακμής. Επιπλέον, ενδείκνυται για άτομα που επιθυμούν μια απλή, γρήγορη και αποδοτική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος.
Όταν ο Βαθύς Καθαρισμός δεν γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τα οποία καθορίζονται ανάλογα με τον τύπο δέρματος όπως θα δούμε παρακάτω), οι πόροι φράζουν και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την ανταλλαγή νερού και οξυγόνου με την ατμόσφαιρα. Δύο με τρεις εβδομάδες μετά τον βαθύ καθαρισμό, εσωτερικές λειτουργίες όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση βελτιώνονται αισθητά, ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά τη λάμψη και την υγεία που μέχρι πρότινος του έλειπε.  

Πώς γίνεται;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου διαρκεί περίπου 2 ώρες στο σύνολό του, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το πόσο έντονα είναι τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε αυτό. Η διαδικασία δεν απαιτεί καμία προετοιμασία και περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, τα βασικά στάδια είναι τα ακόλουθα:
 • Απομάκρυνση του μακιγιάζ με τη χρήση του γαλακτώματος και της λοσιόν.
 • Peeling μηχανικό ή με οξέα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος
 • Χρήση του ατμού από ειδικό για τη διάνοιξη των πόρων.
 • Διάνοιξη των πόρων με δακτυλοπιέσεις, με στόχο την εξαγωγή σμήγματος.
 • Κατοχύρωση της αντισηψίας του δέρματος με τη βοήθεια υψίσυχνων ρευμάτων.
 • Εφαρμογή μάσκας προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
 • Τοποθέτηση ενυδατικής κρέμας.

Με ποια συχνότητα πρέπει να γίνεται;

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, η συχνότητα με την οποία πρέπει να πραγματοποιείται ο βαθύς καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος. Με βάση αυτό το δεδομένο προκύπτουν τα παρακάτω γενικά στοιχεία:
Κανονικό δέρμα: 1 φορά τον χρόνο
Μικτό δέρμα: 2-3 φορές τον χρόνο
Ξηρό δέρμα: Κάθε 1 με 2 χρόνια
Λιπαρό δέρμα: Κάθε 2 μήνες
Ακνεϊκό δέρμα: Κάθε 20-30 μέρες, μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή

Ποια είναι τα οφέλη;

Πέρα από το κομμάτι της υγιεινής, ο βαθύς καθαρισμός συνδέεται με μια σειρά από οφέλη. Τα βασικότερα από αυτά είναι:
 • H απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων
 • Η λείανση της επιδερμίδας
 • Η ενυδάτωση & η λάμψη του προσώπου
 • Η βελτίωση της απορροφητικότητας του δέρματος που καθιστά ευκολότερη την εφαρμογή δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου μπορεί να γίνει ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Τελευταία μάλιστα παρατηρείται μια δυναμική παρουσία των αντρών στο χώρο της αισθητικής και της περιποίησης, για λόγους που αφορούν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην υγεία του προσώπου. Επιπλέον, σε βαθύ καθαρισμό μπορούν να υποβληθούν με απόλυτη ασφάλεια και παιδιά.
Πολύ συχνά, ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί επικουρική θεραπεία πριν την έναρξη των θεραπειών laser αντιμετώπισης της ακμής, προκειμένου να γίνει μηχανική διάνοιξη και αποσυμφόρηση των διαφόρων ακνεϊκών βλαβών (φαγέσωρες, κύστεις).
Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ανησυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού.

 

Προσφορά

Βαθύς καθαρισμός και mini hydra στα 60 ευρώ

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Tο Dermapen είναι μια μορφή ανώδυνης και αναίμακτης μεσοθεραπείας με ένα καινοτόμο σύστημα micro pen needling, η οποία ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Εφαρμογή θεραπείας

Με την τεχνολογία της άμεσης διαδερμίας ο γιατρός, δημιουργεί μικροοπές στην επιδερμίδα, το βάθος των οποίων μπορεί να ρυθμιστεί, ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται η αγωγή. Έτσι επιτυγχάνεται η διείσδυση βιοδραστικών ουσιών όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ που βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας.
Παράλληλα, ενεργοποιείται σε μικροσκοπικό επίπεδο φλεγμονώδης αντίδραση η οποία είναι υπεύθυνη για την εναπόθεση κολλαγόνου και ινικής στην επιδερμίδα και συντελεί στην επιδερμική σύσφιξη.

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας DERMAPEN

Στόχος της μεσοθεραπείας με το dermapen είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Οι μικροτραυματισμοί του δέρματος αυξάνουν και την αιμάτωσή του με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από επιδερμική χαλάρωση ρυτίδες και ραγάδες ενώ τα σημάδια του χρόνου εξομαλύνονται και έχετε μια ξεκούραστη όψη.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
 • Βαθιά ενυδάτωση.
 • Αντιγήρανση με μείωση ρυτίδων και πρόληψη της εμφάνισής τους.
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών.
 • Φρεσκάδα και υγιή όψη στο δέρμα.
 • Ήπια συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης.
 • Ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Βελτίωση των λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος.
 • Βελτιώνει τις ουλές ακμής και τις δυσχρωμίες.

Πλεονεκτήματα

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες. Η μεσοθεραπεία με Dermapen είναι ανώδυνη, ενώ πλεονεκτεί στη διαδικασία έναντι της απλής μεσοθεραπείας καθώς μπορεί να διαπεράσει την επιδερμίδα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Επίσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πρωτόκολλο Εφαρμογών

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 7 ημέρες σε πρωτόκολλο 4-6 εφαρμογών. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε για τις επόμενες μέρες είναι η συχνή εφαρμογή αντιηλιακού.