6974037103 - 2111112881
Σόλωνος 20 - Κολωνάκι

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Η αποτρίχωση με κερί στο σπίτι μοιάζει με άθλο?
Εμπιστευτείτε σε εμάς την αποτρίχωση σας σε έναν χώρο αποστειρωμένο με ποιοτικά προιόντα.
 

ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ
Αποδράστε από τους συνεχείς πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας χαρίζοντας στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μασάζ όπου:
  • Θα σας γεμίσει με ευεξία
  • Θα εξισορροπήσει τα επίπεδα στρές στο σώμα σας
  • Θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας
  • Θα τονώσει το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα
  • Θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Θα σας ξεκουράσει από μυικούς πόνους και πιασίματα
 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο καθαρισμός προσώπου είναι πολύ σημαντικός για ένα υγειές και καθαρό δέρμα. Απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι η λεία και ομοιογενής υφή της επιδερμίδας του δέρματος.
Εκτός από τη λάμψη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ο καθαρισμός προσώπου βοηθά στην αποφυγή της ακμής και την ομοιόμορφη εφαρμογή των καλλυντικών στο δέρμα.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Απολαύστε την πολυτέλεια του χρυσού στο πρόσωπό σας!
Μία θεραπεία με πραγματικά ρινίσματα χρυσού όπου αναζωογονεί την επιδερμίδα αυξάνοντας την ελαστικότητα της, απαλύνει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα φωτεινό, λαμπερό και πλήρως ανανεωμένο.
 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία ονομάζουμε την έγχυση ουσιών μέσα στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα και χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας όπως χαλάρωση, ρυτίδες, σημάδια ακμής, αφυδάτωσης, πανάδων κλπ.
Με την χρήση του Dermaroller δημιουργούμε μικροσκοπικά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσω των οποίων περνάμε τα κατάλληλα διαλύματα μεσοθεραπείας ,στο απαιτούμενο βάθος.
Πρόκειται για μια θεραπεία απλή (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), δεν έχει παρενέργειες και είναι σχετικά ανώδυνη.
Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά την πρώτη συνεδρία ,με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας με το επιθυμητό αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται αθροιστικά μετά τις 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα επτά ημερών.
 

EXTENSION EYELASHES
Aποκτηστε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες.
Τα extensions αλλάζουν το βλέμμα σας όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο τεχνικές ανάλογα με τις ανάγκες σας, την κλασική τεχνική τρίχα, τρίχα που επιτρέπει την επιμήκυνση και την τεχνική όγκου 3D που επιτρέπει την ενίσχυση που δίνει φυσικό αποτέλεσμα.